Ersboda Folkets Hus Umeå

Svanen har landat

slaBANG presenterar en musikberättarföreställning där vi får följa musikern Åke Swahn och hans värld från uppväxten i Sandvik fram till dagens landning i slaBANG. En föreställning med otroliga berättelser om en ovanlig människa med fler liv än en katt. Vi kan lova en kul och svängig stund med slaBANG!

Middag och underhållning 360 kr, endast underhållning 200 kr.

Buffé serveras från kl 17:00

Bokning på 090-180002

Tid: 24 Feb. 19.00Lokal: Valhall
Pris: 360 :-Biljetter: Köps i dörren.

När rocken kom till Sveg - Part 2

I denna föreställning tar Kingen och hans medmusikanter med publiken på en musikalisk resa genom 50 och 60-talets gyllene era och framför musik som haft stor betydelse för deras egna karriärer. Jerry Lee, Elvis, Chuck Berry, Fats Domino, Jimmie Hendrix, Elvis, Little Rickard och många fler legendariska artister kommer tolkas.

Möt den lilla mannen med den stora rösten och den gudabenådade boogiepianisten Torgny ”Kingen” Karlsson i uppföljningen av ”När rocken kom till Sveg” – Part 2

Längd: ca 2 timmar inkl. paus (2 x 50 min) Dörrarna öppnas 19:00

Tyvärr står det fel tid i kulturprogrammet, vi ber om ursäkt för detta.

Tid: 2 Mar. 19.30Lokal: Valhall
Pris: 425 :-Biljetter: Klicka här

Dur Dur Band International

Selam och Somaliska Svensk Föreningen i Umeå presenterar: Dur Dur Band International på Ersboda Folkets Hus 10 Mars!
I slutet av 80-talet gick Somalias huvudstad Mogadishu under namnet ”Indiska oceanens pärla”. Då var Mogadishu en blomstrande storstad med ett rikt nattliv, där discofunkbandet Dur Dur utgjorde dess självklara soundtrack. När inbördeskriget startade i Somalia upplöstes Dur Dur Band när medlemmarna tvingades fly och spreds över världen, men historien slutar ändå inte där. Under 10-talets början får inflytelserika bolaget Awesome Tapes of Africa upp öronen för Dur Durs omisskännliga sväng och bestämmer sig för att ge ut deras musik på nytt – vilket leder till ett nyväckt intresse för bandets musik även utanför Somalia. Och mer än tusen mil från Mogadishu, i London, finner några av de forna medlemmarna varandra och startar upp bandet på nytt.

Konserten anordnas i samarbete mellan Selam och Somalisk Svenska Föreningen och är en del av projektet “All Stars Sverige” med stöd av PostkodLotteriets Kulturstiftelse. Konserten genomförs även med stöd från ABF Västerbotten och Umeå kommun. Biljetter köpes på plats. Inget förköp.

Tid: 10 Mar. 19.00Lokal: Valhall
Pris: 150 :-Biljetter: Köps i dörren.

Jubileumskomnsert med Umeå Pop & Rockkör

Ett axplock från 10 år med pop– och rocklåtar. Du kommer garanterat att känna igen dig.

Bokas på 090-180002

Tid: 7 Apr. 18.00Lokal: Valhall
Pris: 100 :-Biljetter: Köps i dörren.
©2013-2018 Ersboda Folkets Hus • Byttgränd 13 • 906 27 UMEÅ • 090-18 00 00