Ersboda Folkets Hus Umeå

Hiphop Bussen / Ersboda Folkets Hus

Hiphop Bussen kommer till Ersboda den 30 Augusti!
Redline + Ametist + hemlig artist kommer. Lär dig grunderna för låtskrivande och att producera beats. Få chansen att spela in med Redline! Mer info kommer snart.

ANMÄLAN: https://tinyurl.com/y65x3oa9

Tid: 30 Aug. 15.00Lokal: Valhall
Pris: Biljetter:

Jazzoo 2 på Ersboda Folkets Hus

Hyllade Jazzoo kommer till Ersboda Folkets Hus! En föreställning för både barn & vuxna!

Ordinarie Biljett (100 kr) eller Ordinarie Biljett inkl pannkaksbuffé (159 kr).

Rek från 3 år och uppåt. Föreställningen är ca 50 min (ingen paus).

2019 belönadesJazzoo 2 med Manifestpriset för bästa barnalbum med motivationen: ”Musiken och titlarna skapar associationer och låter fantasin flöda fritt i det menageri som skapats av musiker som tar barnen på allvar!"

Oddjob vill skapa musik som är improviserad, lekfull och som utmanar och inspirerar barnen. Genom att göra ett helt instrumentalt album kan de associera musiken fritt med hjälp av de illustrerade bilderna – som självklart också följer med bandet på deras livespelningar till barnens stora förtjusning!
I samarbete med Sensus

Tid: 7 Sep. 14.00Lokal: Valhall
Pris: 100 :-Biljetter: Klicka här

Oddjob Live på Ersboda Folkets Hus

Välkommen till en fantastisk Jazzkväll på Ersboda Folkets Hus! Oddjob live på scén, det här blir magiskt.

Oddjob firar 20 år som band! För den som eventuellt ännu inte gjort sig bekant med Oddjob väntar en musikalisk tripp!

Under två decennier har de hyllats av publik och kritiker för album och konserter både på hemmaplan och ute i världen. Aldrig rädda för att ta nya grepp om jazzen har de tagit inspiration från och blåst nytt liv i allt från barnmusik till dalkullekulningar och Clint Eastwood. Grammis-nomineringarna har haglat över gruppen och deras nio album, redan det självbetitlade debutalbumet (utgivet 2002) belönades med den åtråvärda statyetten.

Oddjob bjuder på kokande sväng, deras musik står ständigt i förnyelse, och deras musik är alltid Oddjobsk: spännande, innovativ, inåtriktad, utåtriktad samt supersvängig med ett telepatiskt samspel utöver det vanliga.
I samarbete med Sensus

Tid: 7 Sep. 19.00Lokal: Valhall
Pris: 250 :-Biljetter: Klicka här

John Lindberg Trio (Live)

Boka in i kalendern! John Lindberg Trio kommer till Ersboda Folkets Hus Lördag den 28 September!

Med ena foten i klassisk rockabilly och den andra i modern rockmusik har dalatrion John Lindberg Trio – eller JLT helt enkelt – blivit en av Sveriges mest älskade liveakter. John Lindberg Trio albumdebuterade redan 2006 som John Lindberg Rockabilly Trio och har sedan dess hunnit med ytterligare sex album, varav senaste albumet Dig It! släpptes 2014.

John Lindberg växte upp i ett hem där klassisk rock ’n’ roll var en av hörnstenarna och han fastnade tidigt för femtiotalets rockmusik, och började turnera redan i de tidiga tonåren. Under gymnasieåren bildade han John Lindberg Rockabilly Trio, med Martin Engström på bas och Joakim Dunker på trummor, och strax därpå albumdebuterade bandet och gav sig ut på vägarna. Sedan dess har det bara rullat på för John Lindberg Trio, med album på album och turné efter turné har de byggt ett namn för sig med topp tio-placering på albumlistan och utsålda spelningar runt om i landet som resultat. I samarbete med Sensus

Tid: 28 Sep. 19.00Lokal: Valhall
Pris: 250 :-Biljetter: Klicka här

Bob Hund Live på Ersboda Folkets Hus

Ersboda Folkets Hus presenterar stolt en konsertkväll med legendariska Bob Hund!

BILJETTER FINNS ATT KÖPA REDAN NU! (var ute i god tid!)
DJ´s och fler akter på vår scen i restaurangen: Mer info snart!
Åldersgräns: 18 år

Bob Hund har med rätta kallats Sveriges bästa liveband i 25 år. Få band har visat en sådan förmåga att slå an en sträng i nya generationer lyssnare. Med kloka texter och överjordisk musik sätter de fingret på tillståndet i verkligheten. De senaste tre åren har Bob Hund växlat upp sitt turnerande rejält med nästan hundra spelningar runt om i Norden. Höstens spelningar i Sverige 2018 var alla slutsålda.

Vi är otroligt stolta att dom har valt att lägga sin konsert på Ersboda Folkets Hus när dom kommer till Umeå!

I samarbete med Sensus

Tid: 26 Okt. 19.00Lokal: Valhall
Pris: 300 :-Biljetter: Klicka här


Ersboda Folkets Hus
Byttgränd 13
906 27 UMEÅ
090-18 00 00


©2013-2019